Εταιρικό Προφίλ

Η  I. Ταμίας & ΣΙΑ ΟΕ είναι μια από τις παλαιότερες επιχειρήσεις δικύκλου στη Β. Ελλάδα. Η αρχή της σχέσης του ονόματος Ταμίας με την αγορά των δικύκλων έγινε κάπου κοντά στο 1957 από τον κ. Ιωάννη Ταμία.

Το 1968 ο Ι. Ταμίας ιδρύει την πρώτη κάθετη μονάδα αντιπροσώπευσης της suzuki, με πωλήσεις μοτοσικλετών, ανταλλακτικών και service εκτός της κεντρικής αντιπροσωπίας στην Αθήνα. Τίτλο που τον διατηρεί μέχρι και σήμερα. Από το 1970 ήρθε και η συνεργασία με την Husqvarna εγκαινιάζοντας ένα νέο κεφάλαιο για την εταιρία και μια νέα κατηγορία προϊόντων στην γκάμα της.

Από τις αρχές τις δεκαετίας του 1980 η I. Ταμίας & ΣΙΑ ΟΕ πρωτοπορώντας ξεκινάει εισαγωγές μοτοσυκλετών και ανταλλακτικών, ενώ το 1988 μεταφέρεται στις τωρινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Βουλγαροκτόνου 20.

Προβλέποντας την πρόοδο των Κορεατών από τα μέσα της δεκαετίας του 90 γίνεται μια από τις πρώτες εταιρίες που αντιπροσωπεύουν τη νέα τότε Daelim.

  • Το 2007 γίνεται από τις πρώτες εταιρίες που αντιπροσωπεύουν την νεανική ισπανική Rieju. Με μοτοσυκλετάκια για όλες τις κατηγορίες.
  • Το 2009 μια χρονιά σταθμός, αφού ξεκινάει η συνεργασία με την kymco, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή scooter και ATV.
  • Το 2012 έρχεται η συνεργασία με το δεύτερο μεγαλύτερο ιαπωνικό εργοστάσιο μοτοσυκλετών, την kawasaki.

Με την εμπειρία τριών γενιών στο χώρο των δικύκλων και των ειδών κήπου, καθώς και με την πληρέστερη γκάμα μηχανών και μηχανημάτων, η Ι. Ταμίας & Σια ΟΕ είναι έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη σας. Ενώ το άρτια οργανωμένο τμήμα ανταλλακτικών με τεράστιο στοκ είναι έτοιμο να καλύψει τις απαιτήσεις οποιασδήποτε μοτοσικλέτας ή μηχανήματος κήπου.